Termeni si conditii

 

Conditii generale

Domeniul www.biton.ro se afla in proprietatea societatii C&D INTERBRANDS DISTRIBUTION SRL – D cu sediul social in Timisoara, Str. Viorelelor, camera 1, Bl. D13, sc. A, ap. 4, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J35/3042/2016, avand Codul Unic de Inregistrare RO36718339.

In calitatea de proprietar al domeniului web, societatea isi rezerva dreptul de a modifica intregul continut al acestuia fara o notificare in prealabil, de asemenea C&D INTERBRANDS DISTRIBUTION SRL – D poate limita accesul utilizatorilor sau vizitatorilor pe anumite sectiuni ale site-ului fara notificari in prealabil si fara vreo raspundere.

Navigarea pe site, www.biton.ro, de catre dvs, reprezinta implicit acceptarea termenilor si conditilor de utilizare.

Dreptul de autor

BITON este marca inregistrata a C&D INTERBRANDS DISTRIBUTION SRL – D, aflata sub administrarea exclusiva si irevocabila al acesteia.

C&D INTERBRANDS DISTRIBUTION SRL – D, ofera utilizatorului/vizitatorului acces limitat pe site-ul www.biton.ro in vederea informarii si efectuarii comenzilor

Utilizatorului/vizitatorului nu ii se confera dreptul de a descarca, copia sau reproduce partial sau integral, de a vinde sau exploata site-ul, de asemenea se interzice folosirea imaginilor, textelor sau produselor in scopuri contrare intereselor companiei.

Continutul site-ului: baza de date, elemente de grafica web, scripturi, programe, imagini, texte, simboluri se afla in proprietatea C&D INTERBRANDS DISTRIBUTION SRL – D, si a furnizorilor sai, fiind protejat de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor, precum si de legea privind proprietatea intelectuala.

Reproducerea sau modificarea site-ului se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Daca ati sesizat nerespectarea legii drepturilor de autor va rog sa ne comunicati prin e-mail la adresa asistenta@biton.ro.

Politica de preturi si produsele comercializate

C&D INTERBRANDS DISTRIBUTION SRL – D garanteaza ca produsele comercializate  prin intermediul site-ului www.biton.ro, sunt noi, sigilate si ambalate, insotite de factura fiscala, respectiv bon fiscal, dupa caz, conform legislatiei in vigoare. Stocul disponibil de produse este limitat, asadar societatea isi asuma dreptul de a nu onora o comanda, daca produsul solicitat nu se mai regaseste in oferta curenta al site-ului sau al furnizorului.

Preturile afisate pe site corelate listei produselor  includ TVA – 19%, nu includ costul de expediere, in afara cazului in care se specifica pe site la sectiunea Plata si livrare.

Biton.ro isi asuma dreptul de a modifica si actualiza pretul produselor fara nicio notificare in prealabil.

Departamentul IT al societatii se angajeaza sa afiseze corect pe site-ul www.biton.ro informatii cu privire la pret, disponibilitate si caracteristicile produselor, dar cu toate acestea exista posibilitatea sa apara erori in sistem. Se considera pretul final al comenzii acceptat de client stabilit impreuna cu consultantul biton.ro.

Imaginile produselor publicate pe site sunt cu titlu informativ, iar ambalajele produsele livrate pot diferi fata de imaginile prezentate.

Imaginile, caracteristicile si specificatiile produselor publicate pe site se afla sub responsabilitatea marcilor partenere ale biton.ro. De asemenea, biton.ro isi asuma dreptul de a modifica si actualiza descrierile si preturile produselor fara nicio notificare in prealabil.

Modalitati de plata

Plata se face dupa cum urmeaza:

1.      Ramburs, plata se face cash direct curierului care va livra coletul;

2.      Ordin de plata, pe baza unei facturi proforme emise de catre noi;

3.      Plata cu cardul, tranzactia va fi procesata de Euplatesc.ro, companie certificate Visa, Maestro si MasterCard ce garanteaza confidentialitatea datelor introduse prin transmiterea lor intr-un mediu criptat.

Plata si livrare

Produsele comandate sunt livrate in 24-48h prin curierat rapid in orice zona din teritoriul Romaniei la sediul sau domiciliul dvs.

·         Pentru comenzile de tonere si cartuse transportul este gratuit.

·         Pentru comenzile facute sub 200 lei, tariful de livrare este de 15 RON.

·         Pentru comenzi mixate (cartuse si tonere + alte produse) transportul este gratuit.

Daca clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilita de comun acord pentru livrare, curierul va reveni a doua oara dupa restabilirea legaturii cu clientul. Daca nici a doua oara nu se poate relua legatura, atunci comanda va fi anulata automat si coletul va fi returnat la sediu Biton.

In Timisoara, transportul este gratuit la o comanda minima de 30 lei.

Returnarea produselor

Conditiile de retur sunt realizate in baza Ordonantei de Guvern 130/2000, completata ulterior de Legea 51/2003 si OUG 34/2014.

Clientii, fie persoana juridica, fie persoana fizica, beneficiaza de dreptul de retur in termen de 14 zile de la data primirii produselor, pentru achizitia oricarui produs de pe site-ul www.biton.ro.  Costurile de returnre a produselor  sunt suportate de catre client.

Produsele vor fi returnate prin intermediul aceluiasi serviciu de transport cu care s-a realizat expedierea.

Produsele trebuie returnate in ambalajele originale, sa nu prezinte semne de uzura sau consum, de asemenea trebuie returnate si consumabilele, accesoriile si produsele bonus aferente.

Pentru returnarea produselor este necesar sa completati formularul de la sectiunea Returnari, sau sa trimiteti un e-mail pe adresa asistenta@biton.ro. Doar sesizarile in scris vor fi luate in considerare.

Contravaloarea produselor va fi restituita in maximum 30 de zile de la primirea coletului.

Garantia produselor

Produsele comercializate pe site nu sunt contrafacute.

Compania C&D INTERBRANDS DISTRIBUTION SRL – D comercializeaza produse ce beneficiaza de garantia legala, conform Legii 449/2003 cu art. 5-14.

Pentru a beneficia de garantie este necesara prezentarea produsului in ambalajul original, cu acesoriile aferente, copie dupa factura fiscala precum si certificatul de garantie in original.

Raspunderea pentru eventualele defectiuni ii revine furnizorului C&D INTERBRANDS DISTRIBUTION SRL – D. Responsabilitatea privind repararea produselor ii revine furnizorului societatii.

Valoarea maxima platita de societate catre client va fi contravaloarea produsului.

Garantia se acorda in conditiile in care produsul a fost exploatat normal.

Nu se aplica pentru manipulare, exploatare si depozitare neglijenta, iar in ceea ce priveste consumabilele pentru echipamente se adauga urmatoarele: defectiuni datorate de software-ul clientului; alimentarea la alte tensiuni decat cele prevazute de producator; defecte din cauza cablurilor de legatura, conectarii si/sau deconectarii echipamentelor in timpul functionarii.

Pentru acordarea de garantie este necesar sa trimiteti o notificare la adresa de e-mail: asistenta@biton.ro, insotita de copia facturii de achizitie. Fara cererea in scris nu se aplica garantia.

In termen de 5 zile lucratoare de la data primirii returului, in urma analizei produsului pentru care se solicita garantia, se va lua o decizie si va fi de asemenea comunicata in scris.

Newsletter

Prin abonare la newsletter implica acceptarea termenilor de utilizare. Datele personale completate vor fi folosite in conformitate cu Politica de confidentialitate.

Mesajele trimise prin newsletter respecta legea Comertului Electronic cum e stipulata pe plan national si international. Mesajele contin informatii despre produsele, promotiile si concursurile de pe site-ul www.biton.ro, precum si servicii de marketing, evaluarea produselor.

Va puteti dezabona oricand urmand instructiunile din fiecare e-mail primit, din footer-ului newsleter-ului biton.ro.