Politica de confidentialitate

 

Politica de confidentialitate este in conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

In baza legii mai sus mentionata, C&D INTERBRANDS DISTRIBUTION SRL – D are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Informatiile despre dumneavoastra, ca utilizator – vizitator care se inregistreaza si transmite date cu caracter personal –,  sunt folosite in scopul de furnizare a bunurilor, servicii de marketing, publicitate, evaluare produse, oferte speciale (personalizate), promotii, informatii electronice, efectuarea comenzilor  etc., conform legilor in vigoare.

Datele dumneavoastra personale sunt necesare pentru validarea comenzii, livrarea produselor si emiterea facturii. Refuzul dvs. face imposibila plasarea comenzii.

C&D INTERBRANDS DISTRIBUTION SRL – D isi asuma obligatia ca datele cu caracter personal sa nu fie transmise catre terti, exceptand operatorul de marketing direct si indirect, serviciile de curierat, servicii de procesare platii electronice. Difuzarea datelor cu caracter personal partenerilor C&D INTERBRANDS DISTRIBUTION SRL – D, se face numai in baza unui angajament de confidentialitate conform legii in vigoare.

C&D INTERBRANDS DISTRIUTION SRL – D, nu isi asuma raspunderea pentru consecintele ce pot aparea in cazul accesarii neautorizate a contului dvs de terte persoane. Utilizatorul este direct responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra contului si parolelor asociate accesului la biton.ro.

De asemena, compania nu raspunde daca contul utilizatorului este compromis din cauza accesarii frauduloase a site-ului www.biton.ro. Orice incercare de fraudare va declansa cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Utilizatorul beneficiaza de Legea nr. 677/2001 pentru a interveni asupra datelor, dreptul de acces, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul de a refuza ca datele dvs sa nu fie prelucrate si puteti solicita stergerea lor.

In cazul in care aveti nelamauri cu privire la Politica de confidentialitate, va rugam sa ne comunicati acest lucru la adresa de e-mail: asistenta@biton.ro